Rekisteriseloste
Viimeksi päivitetty 23.5.2018.
1. Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot
TMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus Oy PL 58 (Merstolantie 27), 29201 Harjavalta, Suomi Puhelin: +358 20 749 8700 Sähköposti: tmk@markkina.net
2. Rekisterin nimi
TMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus Oy:n Teltat.fi verkkokaupan asiakasrekisteri
3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietoja käsitellään asiakkaan TMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus Oy:ltä tilaamien palveluiden ja tuotteiden laskuttamiseksi ja toimittamiseksi sekä näihin liittyviin yhteydenottoihin.
4. Rekisterin tietosisältö
Rekisteri voi sisältää seuraavat tiedot asiakkaista: Yrityksen/yhteisön nimi Nimi Sähköpostiosoite Puhelinnumero Postiosoite Y-tunnus Tilaus-, palautus-, takuu- ja reklamointitietoja Laskutustiedot
5. Henkilötietojen lisääminen rekisteriin
Henkilötietoja lisätään rekisteriin asiakkaan omasta toimenpiteestä esimerkiksi TMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus Oy:n palveluiden ja tuotteiden tilaamisen yhteydessä.
6. Tietojen luovutukset
Rekisterin tietoja voidaan siirtää EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle käsiteltäväksi rekisterin käyttötarkoituksen toteuttamiseksi, jolloin rekisterinpitäjä noudattaa tämän lakisääteisiä velvoitteita tietosuojan tason varmistamiseksi. Tietoja voidaan luovuttaa tarvittaessa mm. tuotteen tai palvelun toimittamiseksi asiakkaalle. Muuten henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin, paitsi viranomaistoimien niin edellyttäessä.
7. Rekisterin suojaus
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Suomen Hostingpalvelu oy:n laitteisto ja tietoverkko, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla sekä muilla turvallisuustason takaavilla teknisillä toimenpiteillä. Varmuuskopiot säilytetään lukituissa tiloissa.
8. Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus
Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Rekisteröidyn pyynnöstä teemme henkilötietoihin tarpeelliset oikaisut ja täydennykset tai poistamme käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet tiedot. Tietojen tarkastus ja päivitys tapahtuu ottamalla yhteys rekisterinpitäjään.