Painatuksella herätät huomiota!

Kaikkiin meidän telttoihin ja varjoihin on mahdollisuus saada oma painatus. Telttoihin ja varjoihin voidaan painaa melkeinpä mitä tahansa – valokuvia, logoja, tekstiä.Voimme suunnitella painatukset ohjeidesi mukaisesti tai voitte toimittaa meille painovalmiin tiedoston.Painatusten hinta riippuu painatuksen koosta ja määrästä.
Toimitusaika:
Yleensä 1-3 viikkoa, kiireellisissä tapauksissa jopa vain 2 päivää.
Valmiin materiaali vaatimukset:
Logot, tekstit ja merkit vektorigrafiikkana tallennettuna .ai .eps .svg tai .pdf muotoon. Tekstit ja merkit mieluiten muutettuna kuvaksi. Valokuvat, liukurasterilliset kuvat yms. mahdollisen suurikokoisena tai suurella resoluutiolla varustettuna.
Ei valmista materiaalia:

Mikäli haluat tekstin vaikka katon liepeeseen, kirjoita painettateksti tarjouskyselyyn ja voit myös lisätä fontti toiveen. Tarvittaessa meidän kautta onnistuu koko teltan suunnittelu haluamilla kuvilla tai logoilla kysy hinta. Pyydä painatus tarjous oheisella lomakkeella tai lähettämälllä materiaali sähköpostilla osoitteeseen myynti@teltat.fi varmista että sähköpostissa ilmenee samat asiat kuin lomakkeessa.

Messuteltta
Messuteltta
  

Käytössämme on seuraavat painotekniikat:

Lämpöpaino: Tällä tekniikalla voidaan painattaa myös monimutkaisia logoja ja pieniä sarjoja kohtuulliseen hintaan. Suosituin painatusvaihtoehtomme nopealla toimitusajalla. Digipaino: Tällä tekniikalla voidaan painaa mitä tahansa, vaikkapa haluamasi valokuva tai maisema. Uusinta teknologiaa ja upea lopputulos. Silkkipaino: Soveltuu parhaitenyksinkertaisiin painatuksiin, esim. pelkkää tekstiä. Kestäviä ja hyviä peruspainatuksia!