Popup teltat

NOPSA pikateltat ovat laadukkaita POP UP telttoja, joissa hinta on kohdallaan. NOPSA POP UP teltan pystytysaika on jopa alle minuutti. Ja tarvittaessa seinien laittoon menee toinen minuutti. NOPSA POP UP teltta on tehty kestämään kuumuutta, tuulta ja tuiskua. Paloturvallinen (paloluokitus B1 DIN 4102-1). Valmistettu täysin vedenpitävästä, ultraviolettisäteilyä kestävästä ja likaa hylkivästä polyesterikankaasta. 500D:n PU ­päällyste. Saumat on prässätty vesitiiviiksi ja niissä on kaksoisompeleet. Harjakorkeus on 329 cm, ja NOPSA POP UP telttan kulkukorkeus on säädettävissä viidelle eri korkeudelle.

Tutustu mallistoon:

PRO PIKATELTAT
Suosituin mallimme. PRO-malliston kehikot valmistetaan korkeatasoisesta ja kestävästä kuusikulmaisesta 1,8 mm vahvasta erikoisalumiinista. Tämän ansiosta Nopsan PRO-malliston 40 mm alumiiniprofiilista tehdyt rakenteet ovat selkeästi kevyempiä, miellyttävämpiä käsitellä ja kestävämpiä kuin useimpien muiden telttojen huomattavasti raskaammat ja samalla myös heikommat rakenteet.
Tutustu PRO-mallistoon
EXTREME PIKATELTAT
EXTREME -malliston pikatelttaa suosittelemme erityisesti silloin, kun teltta on samalla paikalla kauemman aikaa. Selkeä ero pro-mallistoon on 50 mm erikoisalumiiniprofiilista tehty rakenne, sekä kehikoissa käytettävä 2mm vahva kuusikulmainen erikoisalumiini.
Tutustu EXTREME-mallistoon
STEEL PIKATELTAT
Uutuus! Laadukas metallirunkoinen teltta. Teltan jalat on kuusikulmaista teräsprofiilia ja halkaisijaltaan 45mm. Metallirunko on kauttaaltaan jauhemaalattu ja tulee näin kestämään huonojakin sää olosuhteita.
Tutustu STEEL-mallistoon
MINI PIKATELTAT
Nopsa-pikateltta Mini menee hämmästyttävän pieneen kuljetuskokoon vain 120 x 40 x 40cm! Teltanrunko on valmistettu erikoisalumiinista joka takaa sille pitkän käyttöiän. Nopsa-pikateltta Mini käyttää samoja laadukkaita kankaita kuin Pro ja Extremalleissa.
Tutustu MINI-mallistoon
LIPALLINEN PIKATELTAT
Uutuus! Nopsa lippateltan laadukkaan alumiinirungon koko on 3x3m ja katon koko on 4x4m eli teltan kaikille sivuille jää n. 50cm kiinteä lippa.
Tutustu LIPALLISEEN-mallistoon
NOPSA SEINÄPAKETIT
Nopsa seinäpaketti sisältää 4kpl haluamiasi seiniä teltan kaikille sivuille. Seiniä voi kiinnittää telttaan halutun määrän, tilanteesta riippuen. Seinät liittävissä toisiinsa reunoissa olevien vetoketjujen avulla, jolloin teltta saadaan suljettua tiiviisti.
Tutustu SEINÄPAKETTEIHIN